neljapäev, 17. detsember 2020

E-ITSPEA rühmatöö arvustus

Tumeveeb

Töö teema on valitud põnev, kuigi ise olen antud teematikaga juba kursis, siis usun, et on paljusid, kelle jaoks töös käsitletu on uus ja informatiivne. Minu arust oli töö põhjalik: käsitleti tumeveebi kujunemist ja ajalugu, nii positiivseid kui ka negatiivseid külgi ning lõpuks ka levinuima tume veebi osa - Tor'i - tööpõhimõtteid.

Allikaid on korralikult, viited on ilusti iga lõigu lõpus olemas ja töö on ilusti struktureeritud. Pildid andsid lisa informatsiooni juurde ning tegid teksti lugemise põnevamaks. Kuigi algul tundus imelik, et kõige viimane osa alles rääkis Tor'i spetsiifilisest tehnoloogilisest poolest, siis tegelikult on see pigem kaval, kuna ei hirmuta keerulisema tehnilise jutuga kohe lugejat ära ja ta viitsib lõpuni lugeda. Paaris kohas oli mõnda trükiviga/grammatilist apsakat kohata, aga enamuses oli tegu puhta ja korraliku tekstiga.

Viide: 

https://wiki.itcollege.ee/index.php/Tumeveeb

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

E-ITSPEA rühmatöö arvustus

Tumeveeb Töö teema on valitud põnev, kuigi ise olen antud teematikaga juba kursis, siis usun, et on paljusid, kelle jaoks töös käsitletu on ...